Camilla

Fagligt

Jeg går op i kommunikation, formidling, sprog og bøger. Det er min tro, at god formidling og kommunikation skaber bedre resultater; på bundlinjer såvel som menneskeligt. Jeg har et stort praktisk, teoretisk og strategisk kendskab til kommunikationsprocesser – og desuden en specialviden om forlæggeri og undervisningsverdenen. Jeg arbejder effektivt, skriver gerne og har stor forstand på tekster. Og så bidrager jeg gerne til sammenhængskraften på min arbejdsplads. Ønsker du at vide mere om min faglighed, kan du læse mere på siden Erfaring og uddannelse.

Personligt

Jeg er af natur nysgerrig over for verden og tror på, at man får mere ud af sine omgivelser ved at være imødekommende. Jeg er en af dem, der godt gider tage intiativerne. Når jeg har lært folk at kende, er jeg en talende person. Derudover er jeg også til fals for en plat vittighed.

Desuden er jeg sådan en, der godt kan lide god kaffe med en hel masse varm mælk, som køber økologi til børnene i det omfang, vi har råd, og som lidt for ofte føler, at jeg hører til et segment, når jeg hører eksperternes beskrivelser i medierne. For år tilbage boede jeg nemlig også med afsyrede møbler på afhøvlede gulve i lejligheder med stuk – åbenbart helt samtidigt med alle andre i mit segment. Og med årene er samtalerne med omgangskredsen, der før i tiden ofte handlede om, hvad man gik og tænkte og studerede og læste, nu ændret til at handle om, hvad børnenes seneste meritter er, og om man nu har de spændende opgaver på sit arbejde. Som andre på min alder. Jeg er lidt mistroisk over for lyserødt tøj til piger, for kasserollehår og brune kassebukser gav alle chancen for at klatre i træer i 70’erne. Og kan det virkelig passe, at sms-sprog er fremtiden? Skeptiker og lidt feminist er man vel altid. Helt ligesom mange andre i mit segment …

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.